Tandheelkunde tarieven

Er zijn nogal wat prijsvechters op het gebied van tandheelkunde. Omdat esthetiek, duurzaamheid en kwaliteit bij ons voorop staat, doen wij hier niet aan mee. Het maken van een mooie facing, kroon of implantaat vergt nu eenmaal tijd en inspanning. Bovendien wordt alles in onze kliniek ambachtelijk gemaakt en wordt de kroon, facing of implantaat door een zeer ervaren tandarts in de mond geplaatst. Het resultaat is, in tegenstelling tot de prijsvechters, dat de tanden niet van echt te onderscheiden zijn.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit die wij leveren, werken wij als enige tandheelkundige kliniek met een - niet goed geld terug garantie-. Meer hierover, leest u hier: tandheelkundige garantie

Wij nodigen u graag uit om gratis en vrijblijvend een afspraak te maken voor een prijsopgaaf. Voor kronen, facings, implantaten en / of restauraties van hoge kwaliteit kan geen vaste prijs op een website weergegeven worden. Dit gebeurt niet alleen bij ons, maar ook bij andere tandartsen, die maatwerk leveren. Elk gebit is immers anders en elk individu heeft zijn of haar eigen wensen omtrent het gebit.

Tarieven 2013
Per 1 januari 2013 worden de tandartstarieven wederom bepaald door de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA). Dit houdt in dat voor iedere tandarts weer dezelfde vaste prijzen zijn vastgesteld.

De NZa stelt wel de prestatiebeschrijvingen voor mondzorg vast die zij in rekening mogen brengen. Ze mogen alleen deze vastgestelde prestaties in rekening brengen.. U ziet deze codes staan op een declaratie/nota die u van de tandarts heeft ontvangen. Voor een overzicht klikt u:

tandheelkunde tarieven

 

E-mail: studio@dentalarts.nl

Telefoon: 020 755 50 41