Tandheelkundige garantie - algemene voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor de unieke -niet goed geld terug garantie - hebben wij een aantal voorwaarden opgesteld.  Dit zijn de volgende:

  • De garantie geldt alleen voor kronen, bruggen, facings ten behoeve van het frontgebit.
  • De conditie van de mond moet in een zodanige staat zijn, dat het voor ons mogelijk is om tot een goed resultaat te komen
  • Betaling van behandelingskosten geschiedt voorafgaand aan de behandeling.
  • U krijgt van ons een ondertekend garantiecertificaat.

Bij het overhandigen van behandelplan ontvangt u tevens een uitgebreide kostenspecificatie, zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de kosten van techniekwerk.

Indien u niet tevreden bent met het behaalde resultaat dan zal binnen een week restitutie plaatsvinden van de techniekkosten. Dat houdt in dat u het geld terugkrijgt van de kroon/-en, brug/-en  en / of facing/-s ten behoeve van het frontgebit en dat de kosten voor de activiteiten van de behandelende tandarts wel betaald dienen te worden.

In dat geval wordt het tandtechnische werk waar u niet tevreden over bent niet in uw mond  geplaatst en brengt de tandarts wederom een tijdelijke voorziening van goede kwaliteit aan. Hierdoor wordt u in staat gesteld om bij een andere tandarts of tandtechnisch laboratorium uw front werk te laten vervaardigen.

Wij nodigen u graag uit om een afspraak voor een gratis consult te maken! Deze afspraak verplicht u verder tot niets en u kunt hiervoor terecht op onze contact pagina of door hier te klikken: afspraak tandheelkundige behandeling

E-mail: studio@dentalarts.nl

Telefoon: 020 755 50 41